Testvére adta ki a híres modell különös hóbortját

2019.02.20. 11:12

Kendall Jenner amerikai divatmodell elképesztő történeteket mesélt testévre, Kylie Jenner (szintén amerikai modell és valóságshow-szereplő) különös étkezési szokásairól. Egy legutóbbi Instagram-posztjában Kylie elárulta, hogy egy nagy adag zellerlével indítja a napot, utána pedig általában tojást eszik baconnel és avokádóval, amit már elég unalmasnak talál. Kendall szerint azonban testvére szívesen adja a fejét bűnözésre is, ha a reggeliről van szó.

Kendall az egyik The Tonight Show-ban elárulta Jimmy Fallonnak, hogy a testvérének elég furcsa étkezési szokásai vannak. Például sosem próbálta még a gabonapelyhet tejjel, egészen a múlt évig. Egész gyermekkorában csak magában, szárazon ette a gabonapelyheket.

Vagy, hogy szívesen fogyaszt Häagen Dazs-vaníliafagylaltot és gránátalmát reggelire. A sok tojás mellett ennyi bűnözés azért belefér, nem igaz?

Kendall és Kylie JennerForrás: Life & Style

A fiatal modell azt is felfedte a nézők előtt, hogy nemcsak Kylie-nak vannak különös hóbortjai a családban. Az apjuk például mindig banánt evett, miközben elhozta őket az iskolából, ezért most Kendall ki nem állhatja ezt a gyümölcsöt.

Ha megérzi az illatát, azonnal felfordul a gyomra.

Kendall sohasem volt egy csokoládérajongó, ám az utóbbi időben rájött, milyen csodálatos is bekapni egy szelet csokit egy hosszú repülőút során. Ám úgy nőtt fel, hogy imádta a tésztát, különösen az amerikai sajtosat. Hozzátette, hogy az ízlése miatt elég egyszerű embernek tartja magát.

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK, RECEPTEK AZ ORIGO GASZTROROVATÁBAN: