Prémiumszendvicsek és -saláták várják a töltőállomásokon

diéta, saláta
Vágólapra másolva!
Miután tavaly több mint 162 ezer, Palágyi Eszter, az OMV VIVA gasztronagykövete által tervezett prémiumszendvicset vásároltak meg a töltőállomásokon, idén ismét újdonságokra számíthatunk. A gourmetszendvicsek mellett most már a Michelin-csillagos Costes séfjének salátái közül is válogathatunk.
Vágólapra másolva!

Palágyi Eszter Cézár-salátája balzsamecetes pácban érlelt grillezett csirkéből, sült baconnel, parmezán sajttal, főtt tojással, dióval, krutonnal és balzsamecetes-mustáros öntettel készül.

A másik újdonság a gluténmentesen étkezők számára is fogyasztható tonhalas fitneszsaláta,

amelyben a friss zöldségek és a savanykás, citromos dresszing mellett tonhal, fekete olajbogyó, krémfehér sajt, újhagyma és retekcsíra is van. Az öntetek Palágyi Eszter receptjei alapján készültek.

A saláták mellett két új gourmetszendviccsel is bővül a kínálat:

kacsamájpáté sós-köményes briósban, lilahagyma-lekvárral, rukkolával és céklacsírával, illetve pulled pork, vagyis omlós malachús amerikai káposztasaláta-ágyon focacciában, cheddar sajttal és kovászos uborkával.

Tavaly összesen tizenkét gourmetszendvicset mutattak be a nagyközönségnek a töltőállomásokon, így a most debütáló újdonságok kialakítása a fogyasztói visszajelzésekre is reagál.

Palágyi Eszter legújabb gourmetsaláta- és szendvicskínálata március 1-től érhető el 71 OMV VIVA töltőállomáson országszerte.