Döbbenet, mit talált a rémült apa a lánya gyorsételében

sült krumpli
Vágólapra másolva!
Peter Graham, a 31 éves apuka és lánya egyik nap úgy döntöttek, hogy délután a liverpooli KFC-ben esznek. Az apa azonban az állítja, hogy a közös program gyorsan rémálommá vált, amikor olyan dolgot talált a lánya menüjében, aminek nem kellett volna ott lennie. Még a sírást is elkezdte.
Vágólapra másolva!

Peter azt állítja, hogy a lánya, Eva menüjében, ami popcorn csirke volt hasábburgonyával,

fehér tablettákat fedezett fel.

Azonnal elvette tőle az ételt, majd benyúlt a szájába, hogy ellenőrizze, nem kapott-e be véletlenül egy szemet.

Forrás: Mirror

A menüt visszavitte a pulthoz, és magyarázatot követelt a személyzettől. Ám a pult mögött álló ember viselkedését az undorító szóval jellemezte. Végül a munkatársak elkezdték összezúzni előtte a tablettákat, és azt állították, hogy édesítőszer.

– mondta Peter.

Később, még aznap este, Peter telefonhívást kapott a vezetőtől, aki bocsánatot kért, és közölte, hogy vizsgálatot tartanak. Az apa megmondta neki, hogy a gyorséttermet be kell zárni néhány napra, és mindent ellenőrizni.

– tette hozzá a férfi.

Hogy miért voltak az édesítőszernek titulált tabletták a csomagban, arról fogalmuk sincs. Mindenesetre a gyorsétterem szóvivője bocsánatot kért a férfitól, és biztosította arról, hogy az étterem csapatával mindent megvizsgálnak, hogy ez ne történhessen meg újra.