Pezsgőkonferencia champagne-i előadókkal

Celebration and holiday theme. Champagne splashes on black background champagne splash bottle black popping gold spray fizz liquid alcohol alcoholic background beverage bubbles celebration cork drink drop event exploding explosion motion party splashing t
Champagne
Vágólapra másolva!
Május 30-án a hazai és nemzetközi pezsgővilág nagyjai gyűlnek össze, hogy bemutatkozzanak és szakmai vitát folytassanak egy önálló konferencián. Eljön többek között Louise Bryden, a világhírű Ruinart borásza és bejelentkezik Bruno Paillard is.
Vágólapra másolva!

Május 30-án a hazai és nemzetközi pezsgővilág nagyjai gyűlnek össze, hogy bemutatkozzanak és szakmai vitát folytassanak egy önálló konferencián. Eljön többek között Louise Bryden, a világhírű Ruinart borásza és bejelentkezik Bruno Paillard is.

Ideje, hogy a pezsgőkészítés hazai és nemzetközi legjobbjai is bemutatkozzanak egy önálló konferencián Magyarországon, hiszen egyre figyelemre méltóbb pezsgők készülnek ma már, ugyanakkor el kell ismernünk, hogy a pezsgőkultúra építésében, ápolásában van még teendőnk. A Borjog és Bormarketing Konferencia analógiájára a szervezők egyik fő célja éppen az, hogy ezzel a témával most ismét megszólítsák az ágazat véleményformálóit.

Champagne Forrás: Getty Images/iStockphoto/Nikolay N. Antonov

A Rókusfalvy Pál és dr Prónay Bence által szervezett konferencia húsbavágó témákat ígér az ágazat vezetőitől, valamint izgalmas előadásokat fantasztikus magyar és nemzetközi pezsgőkészítőktől és parázs vitákat a kerekasztal keretein belül, amelynek témája: "Technológia vs. Terroir". Az esemény jogosan várt részét képezik majd a vezetett kóstolók a legjobb pezsgőkből.

Az etyeki Rókusfalvy Birtokon megrendezendő esemény programterve már elérhető és a jelentkezés is elindult a pezsgokonferencia.hu oldalon.