Doblo, ahova nem elég egyszer betérni

Vágólapra másolva!
Budapest kultikus borbárja több, mint 10 éve Magával ragadó helyszín, minőségi magyar borok, ráadásul vasárnaptól csütörtökig élőzenés programok biztosítják a kiváló hangulatot. Amennyiben szeretne többet megtudni a magyar borokról, de nem akar több órát utazni egy vidéki pincészethez, ideális helyszín a belváros frekventált részén található Doblo Borbár
Vágólapra másolva!
Forrás: Doblo

Az évek és a rutin, nem hazudik. A Doblo, anno 2009 az első Borbárként jött létre Budapesten, erős pozícióját pedig dinamikus fejlődésének köszönheti. Szakértelem, elhivatott hozzáállás és a borok szeretete mind alapfeltételei egy hosszútávon is jól működő borszentélynek. Nem szükséges részletezni, hogy a Doblo pontosan ezekre az alappillérekre építkezett és vívta ki nem csak a budapestiek, de a külföldiek elismerését is. A „legszebb borbár” címet minden bizonnyal az ötméteres belmagasságával és a pucolt téglával borított falaival, valamint 14 méteres egyedi tervezésű bárpultjával nyerte el. A Doblo egyszerre ötvözi a New York-i loft és a jellegzetes borospince hangulatot, pedig a Deák tértől csupán pár perc sétára, a Dob és a Holló utca sarkán található.

Forrás: Photo by Baksa Gabor http://baksagabor.com/Baksa Gábor

Magyar borok széles választéka várja a bor szerelmeseit, ahol az egy évtizedes tapasztalat és vevő központú gondolkodás teszi felejthetetlen élménnyé estéjét, legyen szó egy pohár borról vagy egy egész borkóstoló csomagról finom fingerfood falatokkal kiegészítve.

A kóstolók lebonyolítását profi és naprakész személyzet biztosítja, délután kettő órától késő estéig. A hely különlegességét növeli a kis színpad (Doblo Stage), ahol duók vagy triók fellépései emelik az est színvonalát. Repertoárukban szerepel a tradicionális cigányzenekar, jazz, blues és mai slágerek előadói.

Érdemes időben asztalt foglalni hozzájuk, ha a finom borokat kellemes zene kíséretében szeretnék elfogyasztani!

Cím: 1072 Budapest, Dob utca 20.

A Doblo Borbár elérhetősége

Forrás: Doblo