Az embereknek nincs könnyű dolguk a mai világban: nehéz új dolgot kitalálni. Persze mindig bebizonyítják, hogy igenis van új a nap alatt. Így történt ez most is. Az Egyesült Királyságban egy olyan éttermet nyitottak, ahol a vendégek nem használhatják a kezüket az evéshez. Így felmerül a kérdés: akkor hogyan esznek?

Mindannyiunknak volt már olyan napja, hogy semmi kedvünk nem volt főzni. Az is óriási feladatnak tűnt, hogy megcsináljunk egy szendvicset. Vagy hogy együnk! Mert egyszerűen még a villát felemelni is nehezünkre esett.

Ebben a londoni étteremben a vendégek nem használhatják a kezüketForrás: Msn.com

Persze azt a luxust nem engedhettük meg magunknak, hogy saját etetőt fogadjunk, aki a szánkba teszi az ételt. Pedig milyen jó lett volna! Ám ezúttal úgy tűnik, kipróbálhatjuk, hogy mi lenne, ha... Ebben a londoni étteremben ugyanis a vendégek nem használhatják a kezüket.

A Marylebone-ban található, Hands Off! június 11-én, vagyis ma nyitja meg kapuit, és csupán négy napig tart nyitva.

A vendégeket a pincérek etetik evőpálcával, és az italokat is ők emelik a szájukhoz. Az új kezdeményezés nem csak a szórakozást tartja szem előtt. A befolyt összeg ugyanis Mary's Meal jótékonysági szervezetnek megy.