Így lesz még finomabb a jeges kávé

jeges kávé
Vágólapra másolva!
Ree Drummond a híres amerikai gasztroblogger, író és televíziós személyiség elárulta a követőinek, mi az a titkos összetevő, amit sosem hagy ki a jeges kávéból. Annyi különös összetevőről hallottunk már, hogy szinte meg sem lepődünk a híresség furcsa ízlésén.
Vágólapra másolva!

Tojás, vaj, kurkuma – furcsábbnál furcsább dolgok kerülhetnek egy kávéba. Ám a legérdekesebb, hogy akik így fogyasztják, esküsznek rá. Így van ezzel Ree is, aki szerint

nincs is jobb a Cayenne-borssal

fűszerezett jeges kávénál.

Ree Drummond Forrás: Community Table - Parade

Szerinte a kávé íze és a bors jól kiegészítik egymást – hát még ha egy kis cukrot is teszünk bele! Egy kicsit vadul hangzik ugyan, de a mai világban a fűszeres kávék virágkorukat élik. Talán érdemes lenne Ree receptjét is kipróbálni, hogy meggyőződjünk róla:

a kávéban sokkal több lehetőség rejlik, mint ahogy eddig hittük.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy a szokásos módon elkészítjük kedvenc italunkat, majd kiegészítjük egy csipet Cayenne-borssal.

De akár egy kis csilipelyhet is

használhatunk, ha bevállalósak vagyunk vagy ha szeretjük a pikáns és csípős italokat, ételeket.