Egy hideg reggelen nincs is jobb egy pohár forró csokoládénál: meleg ölelésbe burkol és édesen kényeztet. Ezúttal három olyan receptet hoztunk, amelyben egy-egy titkos hozzávaló teszi még izgalmasabbá kedvenc italunkat.

Vörösboros forró csokoládé
Hozzávalók:
- 440 g csokoládécsipsz
- 30 g kakaópor
- 100 g cukor
- egy csipet só
- 1 440 ml tej
- 1 üveg vörösbor, mint titkos hozzávaló
- pillecukor és csokoládéforgács a tálaláshoz
Elkészítés:
Keverjük össze a csokoládécsipszet, a kakaót, a cukrot, a sót, a tejet és a bort, és főzzük 1 órán át.
Keverjük meg 20 percenként.
Öntsük a forró csokoládét bögrékbe, tegyünk a tetejére mályvacukrot és szórjuk meg csokoládéforgáccsal.
A következő receptért lapozzon tovább!