3 különleges forró csokoládé a hideg napokra

2019.10.11. 10:25
A kép csak illusztráció!Forrás: Shutterstock

Mexikói forró csokoládé

Hozzávalók:

  • 600 ml tej
  • ½ teáskanál őrölt fahéj
  • egy csipet Cayenne-bors, mint titkos hozzávaló
  • 170 g csokoládécsipsz
  • ½ teáskanál vaníliakivonat
  • csipet só
  • mályvacukor és fahéj a tálaláshoz

Elkészítés:
Egy kis edényben, közepes lángon kezdjük el felverni egy habverővel a tej, a fahéj és a Cayenne-bors keverékét.
Ha felforrt, vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a csokoládét, a vaníliát, a sót és dolgozzuk össze egy robotgéppel.
Öntsük a bögrékbe, tegyünk rá mályvacukrot és hintsük meg fahéjjal.

A következő receptért lapozzon tovább!