Kiderült, hogy mi volt Jennifer Lawrence esküvői menüje

2019.10.22. 12:09

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney szombaton mondták ki a boldogító igent Rhode Islanden. A vendégek között volt Adele, Amy Schumer és Kris Jenner. Az esküvői menü pedig bizony sokkal többől állt, mint a hagyományos csirke vagy hal.

A ceremónia utáni fogadást a sztárpár a kempingezés témája köré építette: téglalapalakú asztalokon tökök és sárgarépák sorakoztak, a tábortűzön pedig füstölt hal és marhahús sült. Emellett a vendégek a következő finomságok közül is válogathattak:

tűz fölött pirított pillecukor, édesburgonyatorta, kelbimbó szárított tojássárgájával, füstölt sertéshús savanyú almával és tőkehalas beignet, ami egy fánkszerű étel.

A tábortűznél sütött halat előételként tálalták egy zöldfűszeres és citromos vajjal. Annak is volt választási lehetősége, aki nem szereti a halat: marhalábat szolgáltak fel erdei gyümölcsös öntettel. A vegetáriánus fogások között szerepelt

a sült sárgarépa, a füstölt újburgonya és a párolt káposzta.

Persze a desszertfelhozatal se volt semmi! Volt kemencében sült csokoládés kenyérpuding, sós karamella friss almával, fánkok whiskeykrémmel és a már említett mályvacukor.

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK, RECEPTEK AZ ORIGO GASZTROROVATÁBAN: