Ugyan ki tudna ellenállni a mogyorós csokoládékrémnek? Hát még akkor, ha desszertbe van ágyazva! Itt ez az isteni torta az álmainkból, amely tejszínhabbal felszolgálva a mennyekig repít. Krémes, édes, lágyan olvad a szájban és könnyű elkészíteni. Ez lesz az új álomdesszertünk!

Mogyorós csokoládékrémes torta
Hozzávalók:
- 25 Oreo-keksz
- 5 evőkanál vaj, megolvasztva
- 370 g Nutella
- 226 g krémsajt
- 226 g habtejszín
Elkészítés:
Egy aprítógép segítségével dolgozzuk össze a kekszeket, azután keverjük hozzá a vajat is.
Nyomkodjuk egy torta- vagy egy piteforma aljába.
Egy tálban egy konyhai robotgéppel keverjük össze a Nutellát és a krémsajtot.
Keverjük hozzá a habtejszínt is.
Kaparjuk a tölteléket a formába, oszlassuk el egyenletesen, majd tegyük a hűtőbe 4 órára vagy egy éjszakára.
Tálaljuk tejszínhabbal és csokoládécsipsszel.