Nemcsak mi magunk, de az étkezéseink is hajlamosak beleszürkülni a hétköznapokba. Vigyünk egy kis színt az életünkbe azzal, hogy ezúttal nem ugyanazokat az unalomig ismételgetett fogásokat készítjük, mint eddig. Próbáljuk ki a csirkenyalóka receptjét, amelyet előételnek, de körettel akár főételnek is fogyaszthatunk.

Csirkenyalóka
Hozzávalók:
- 200 g darált csirkemell
- ¼ evőkanál garam masala
- 1 közepes, apróra vgáott hagyma
- 2 csipet só
- ¼ evőkanál korianderpor
- 1 és ½ evőkanál olaj
- 1 evőkanál apróra vágott korianderlevél
Elkészítés:
Tegyük egy tálba a darált húst, a garam masalát, a korianderport, a sót, az olajat és a hagymát.
Keverjük jól össze kézzel, azután készítsünk belőle gömböket.
Szúrjunk fel belőle hármat egy saslik pálcikára.
Süssük meg a sütőben vagy pirítsuk meg egy kis olajon.
Szórjuk meg az apróra vágott korianderlevéllel, tálaljuk burgonyapürével vagy salátával.