11. alkalommal rendezték volna meg április elején Magyarország egyik legfontosabb beltéri boros rendezvényét, a koronavírus terjédése miatt elrendelt intézkedések miatt azonban el kell halasztani ezt is.

A vészhelyzet kihirdetéséről szóló kormányrendelet értelmében, a 100 főt meghaladó beltéri rendezvényekre vonatkozó tiltással összhangban a 2020. április 3-4-re meghirdetett VinCE Budapest Wine Show-t új időpontban, 2020. június 6-7-én rendezik meg.

A megvásárolt belépőjegyek érvényesek az új időpontban megtartott rendezvényre, az esetleges programváltozás kapcsán a VinCE Budapest Wine Show folyamatosan frissülő weboldalán lehet tájékozódni.

Forrás: VinCE Budapest

A hazai borvilág fontos eseménye

Az elmúlt években a VinCE Budapest Wine Show arra adott lehetőséget, hogy a boros szakma meghatározó szereplői és a minőséget kereső magyar borrajongók találkozzanak, beszélgessenek, újdonságokat és régi kedvenceket kóstoljanak, ízelítőt kapjanak a borvilágot meghatározó trendekből. Vannak borászatok, amelyek először itt mutatják be boraikat a nagyközönségnek.