Ezekben a cukrászdákban kóstolhatjuk meg Magyarország Tortáját

Magyarország tortája 2020
Szentivánéji Álom, Magyarország Cukormentes Tortája
Vágólapra másolva!
2020-ban Magyarország Tortája a Füredi Krisztián, tápiószecsői cukrászmester által megálmodott CURIOSITAS, vagyis Kíváncsiság lett. A Magyarország Cukormentes Tortája díjat pedig a JÓkenyér cukrászat csapata nyerte a „Szentivánéji Álom" tortával. Augusztus 19. és 20. között biztosan megkóstolhatjuk mindkettőt.
Vágólapra másolva!

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete kihirdette, mely cukrászdákban kósolhatjuk meg Magyarország Tortáit. Országszerte több mint 300 cukrászda érintett, augusztus 18-ig pedig bővülhet még a lista.

Szentivánéji Álom, Magyarország Cukormentes Tortája Forrás: Erdőháti Áron

Magyarország Tortája, a CURIOSITAS különlegessége a birsalmában rejlik. Készítője, Füredi Krisztián, olyan ízekkel kombinálta, mint a mandula, a mogyoró, a csokoládé. A birszselét birskompóttal egészítette ki és birspálinkával tette teljessé.

Mandulás piskóta, mogyoróolajos ropogós, bársonyos birszselé, narancsos mandula mousse és étcsokoládés tükörbevonó harmóniája teszi tökéletessé az ünnepi tortát.

Magyarország Cukormentes Tortája, a Szentivánéji Álom, a JÓkenyér cukrászat csapatától. Különlegességét a savanykás, fahéjas meggylekvár, a könnyű meggyes habkrém és a tejszínes-zabpelyhes angolkrém adja.

A tortát cukormentes fehércsokoládé fedi, melyet koszorúszerűen borít a liofilizált meggy.

A tortákat augusztus 19-én és 20-án biztosan készítik, ezt követően azonban az érintett cukrászdáknál kell érdeklődni. Az árusító cukrászdák listája név és település szerint is elérhető ezen a linken!