9 alapanyag, amely nagyon finom rántva, mégis ritkán készítjük

legfinomabb rántott alapanyagok
Noha nem zöldség, de az avokádó is isteni bundázva! Sima liszt helyett forgassuk meg mandulalisztben, így még finomabb lesz. Tálaljuk ketchuppal
Vágólapra másolva!
Kívül ropogós, belül puha, ezért imádjuk annyira a rántott zöldségeket. A szürke hétköznapok során azonban nehéz kreatívnak lenni, és általában nem jutunk túl a rántott karfiolon vagy a rántott gombafejeken. Pedig számos olyan zöldség van, amely isteni finom rántva! Ezeket szedtük most egy csokorba. Ráadásul még néhány isteni bundás gyümölcsöt is tettünk mellé! Kattintson a képre, galéria nyílik!
Vágólapra másolva!
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok
legfinomabb rántott alapanyagok