Jamie Oliver trükkjével ízletesebbé tehetjük ételeinket

Jamie Oliver
Vágólapra másolva!
Jamie Oliver az Instagramján osztotta meg ezt az egyszerű trükköt a hagyma felhasználásával kapcsolatban. Mindössze egy extra lépés, és máris ízletesebb étel kerülhet az asztalra.
Vágólapra másolva!

Jamie Oliver elárulta, hogyan teszi házi főtt ételeit még ízletesebbé ezzel az egyszerű hagymás trükkel. Ezt valójában az olasz mentorától, Nonna Rosannától leste el.

Jamie Oliver Forrás: Siamdiscovery

Azt már mindannyian tudjuk, hogy amint felvágjuk a hagymát, elszabadul a csípős illat és a keserű íz, ami a benne lévő kénvegyületeknek köszönhető. Jamie azt mondja, hogy enyhíthetünk ezen a keserűségen – mégpedig nagyon egyszerűen.

Jamie szerint azáltal, hogy beépítjük ezt a plusz lépést az ételkészítés folyamatába, a végeredmény sokkal ízletesebb lesz. Győződjünk meg róla a saját szemünkkel! Pontosabban ízlelőbimbóinkkal! Próbáljuk ki már ma Jamie trükkjét!