Deutz, Ferrari, Bollinger, Bourdaire, Gross - a nemzetközi elit mellett a hazai pezsgővilág legjobbjai is előadnak a szeptember 3-i Pezsgőkonferencián. Az eseményt záró Pezsgőünnepen vezetett Champagne- és pezsgőkóstoló várható, amelyhez az Arany Kaviár sztárséfjei készítenek különleges ételeket. Kihagyhatatlan programnak tűnik a szakma képviselői és gasztronómiai szerelmesei számára - írják a szervezők sajtóközleményükben.

Valóban ütős szakmai programot állítottak össze a szervezők, hiszen a hazai pezsgősök legjobbjai mellett az abszolút nemzetközi elit képviselteti magát a második Pezsgőkonferencián. Láthatjuk és hallhatjuk Guy de Rivoire-t, a Champagne Bollinger globális értékesítési igazgatóját, Fabrice Rosset-t, a Deutz elnökét, Marcello Lunellit, a Ferrarit is tulajdonló Gruppo Lunelli elnökét, David Bourdaire-t, a Champagne Bourdaire-Gallois tulajdonos borászát és Michael Grosst, a Vino Gross tulajdonos borászát is.

Akik – érthető okokból - nem tudnak személyesen jelen lenni, azok online jelennek meg a hallgatóság előtt.

Forrás: pezsgokonferencia.hu

A konferenciát követő Pezsgőünnep is igazi kuriózum lesz. A programot Champagne-kóstolóval indítják, amelyet Gervai János sommelier vezet, és amelynek keretein belül olyan világmárkákat kóstolhatnak a résztvevők, mint a Ferrari Perlé 2014 és a Deutz Classic Brut. A nemes Champagne-okhoz az Arany Kaviár séfjei, Nyíri Szása és Kanász László élőben komponálnak gasztronómiai remekeket. A nagyon komoly bevezető után pedig az openbarban tizenötféle buborékos ital ízlelhető meg Champagne, Trento, Szlovénia és a hazai pezsgővilág remekei közül. A gasztronómiai program alatt pedig az Antal Gábor Trió zenél a lenyűgöző szőlős környezetben.

Forrás: pezsgokonferencia.hu

Az etyeki Rókusfalvy Birtokon megrendezendő esemény részletes programja, a jelentkezési felület és minden további részlet a Pezsgőkonferencia.hu oldalon érhető el, de alább is közöljük a programot.