Azt mondják, az ausztrálok imádják a sört és imádják az avokádót is. Ezt tudva csak idő kérdése volt, hogy ezt a kettőt egy furcsa hibriddé alakítsák, és elkészítsék az avokádós sört.

Az avokádós sört a Grassy Knoll sörfőzde alapítója, Jeff Argent találta ki. Az Aussie Avo Ale a Grassy Knoll Brewing

legendás sör és az ausztrál avokádó házasításából született meg.

A sörfőzde szerint ez egy „friss, testes, krémes ale, amelyet friss ausztrál avokádóval főznek". A krémes, avokádós sör gondolata elsőre furcsán hangozhat, ám Jeff Argent szerint:

Az ausztrál avokádó teljesen friss és egyedi ízprofilt ad a sörnek.

Azt nem tudjuk, hogy az emberek mennyire vágynak a krémes sörre, de azt igen, hogy Jeff Argent

nagyon büszke új termékére.

Sőt, azt is elárulta, hogy: biztos abban, hogy az ausztrálok értékelni fogják a krémes textúrát. Az ital egyébként csak korlátozott számban érhető el a kontinensen.

Forrás