Pulykás-áfonyás fagylalt karácsonyra

véres ételek
A véres fagylaltot tojás helyett sertésvérrel készítik. Az Egyesült Államokban igen elterjedt
Vágólapra másolva!
A karácsonyi ételek varázslatosak, megannyi örömet okoznak a családnak. Gondoljunk a húslevesre vagy a halászlére, esetleg a töltött káposztára, a göngyölt húsokra, az egészben sült kacsára és pulykára, vagy a desszertekre, köztük a mézeskalácsra. A Crieff Hydro Hotel és Mackie's vállalat azonban újragondolta a karácsonyi csodát: miért ne lehetne az édeset a sóssal ötvözni, hogy egyetlen falatban megérezhessük a karácsony szellemét?
Vágólapra másolva!

Az Egyesül Királyságban található Crieff Hydro Hotel és Mackie's úgy döntöttek, készítenek egy közös fagylaltot karácsony alkalmára. Így született meg

a pulykás-áfonyás fagylalt, amely egyszerre édes és sós.

Richard Leckie, a Crieff Hydro Hotel tulajdonosa elmondta:

Hozzátette, hogy ez az időszak kiváló arra, hogy valami újdonságot vigyünk az ünnepi szezonba. Úgy gondolja, hogy a pulykás-áfonyás fagylalt akár egy ünnepi hagyománnyá is válhat.

Meglátjuk!

Forrás

Szavazzon!

Ön kipróbálná a pulykás-áfonyás fagylaltot?