Hozzávalók:
Elkészítés:
Főzzük meg a borsót, a megpucolt, felkarikázott répát és a megpucolt, felkockázott krumplit.
Pucoljuk meg, és kockázzuk fel az almát, illetve a csemegeuborkát is.
Közben keverjük össze a tejfölt, a majonézt, a mustárt, a cukrot és a sót egy tálban.
Forgassuk bele a megfőtt zöldségeket, az almát és a csemegeuborkát.
Kész is!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Hámozzuk meg a krumplit, majd tegyük egészben forrásban lévő sós vízbe 5-10 percre.
Szedjük ki, hagyjuk kihűlni és vágjuk félbe.
Közben olajozzunk ki egy tepsit, tegyük bele a krumplikat, a fűszereket és a fokhagymát.
Forgassuk össze az egészet, és süssük meg 180 fokra előmelegített sütőben.
Körülbelül 30 perc alatt aranybarnára pirul.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Mossuk meg, majd hámozzuk meg a répákat.
Daraboljuk fel vékonyan, hosszában.
Pucoljuk meg a fokhagymát.
Egy olajjal kikent tepsin oszlassuk el a répaszeleteket a félbe vágott fokhagymagerezdekkel, jöhet rá a bazsalikom, az oregánó, majd forgassuk át az egészet.
Süssük 190 fokon 45 percig vagy amíg megpuhul és megpirul a répa.