(glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szójamentes, vegán)
Hozzávalók:
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposa összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet.
Jól összedolgozzuk.
A tésztából sütőpapírral kibélelt tepsire, nedves kézzel kenyeret formázunk.
Megkenjük vékonyan olajjal, a tetejét bevagdossuk.
'80 fokra előmelegített sütőben 45-55 perc alatt megsütjük.
(glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szójamentes, vegán)
Hozzávalók:
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat.
Jól összedolgozzuk, majd 3 részre osztjuk.
A tenyerünkkel mindegyiket szétlapítjuk, feltekerjük és megtekerjük.
Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük.
Olajjal vékonyan megkenjük, majd megszórjuk barnarizsliszttel.
180 fokon kb 50 perc alatt megsütjük.
(glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szójamentes, vegán)
Hozzávalók:
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat (élesztőn kívül ) egy nagy tálba tesszük, majd összekeverjük.
Hozzáadjuk az élesztőt, még egyszer összekeverjük.
Öntsük bele a vizet is, és dolgozzuk össze.
Végül öntsük bele az olajat, és gyúrjuk össze.
Tegyük egy barnarizsliszttel megszórt felületre, formázzunk belőle kenyeret, majd mehet a sütőpapírral kibélelt tepsire.
Kenjük meg olajjal, aztán kelesszük 50 fokon 45 percet.
Vegyük fel a hfokot 180 fokra és süssük 45-50 percet.
(glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szójamentes, vegán)
Hozzávalók:
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat alaposan összekeverjük, hozzáadjuk a vizet és jól kidolgozzuk.
Hozzáadjuk az olajat is, és jól összedolgozzuk.
Olajozzunk ki egy kenyérformát, tegyük bele a tésztát.
Kenjük meg a tetejét olajjal, vagdossuk be és szórjuk meg növényi sajttal.
Kelesszük 50 fokon 40 percet, majd süssük meg 180 fokon 35-40 perc alatt.
(glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szójamentes, vegán)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Az alapanyagokat egy tálba tesszük, majd jó alaposan összedolgozzuk.
15 percet pihentetjük, és 3 egyenlő részre osztjuk.
Gombócokat formázunk, aztán sütőpapíros tepsire tesszük őket, kezünkkel lenyomkodjuk.
Olajjal megkenjük, végül szezámmaggal megszórjuk.
190 fokon kb. 45-50 perc alatt megsütjük.