Az almában az a legjobb, hogy minden évszakban elérhető, és szinte megunhatatlan. Kézenfekvő vitaminforrás, amely nemcsak egy süteményt varázsol még élvezetesebbé, de isteni turmixokat is készíthetünk belőle. A másik nagy kedvencünk az almalé, amely frissen, házilag készítve még finomabb és még egészségesebb, mint a bolti változatok.

Még soha nem volt ilyen könnyű házi almalevet készíteni. A trükköt @salt_to_taste TikTok-felhasználó mutatta be. Csak fel kell szeletelni az almát, eltávolítani a magházat,

viszont a héját mindenképp hagyjuk rajta.

Ezután adjunk hozzá egy evőkanál cukrot és egy csipetke sót. Öntsük fel az egészet egy bögre vízzel, aztán turmixoljuk össze. Végül szűrjük le, és már fogyaszthatjuk is a friss almalevet.

Nézze meg a videót!

Forrás