Még sosem volt ilyen könnyű ebédet készíteni - videó

Quesadilla Egészséges és finom! 3 szuper recept család
Vágólapra másolva!
A quesadillakészítés egyre nagyobb népszerűségnek örvend a közösség médiában. A trend elterjedésének oka, hogy nagyon könnyű elkészíteni, ráadásul olyan alapanyagokat használunk fel hozzá, amilyeneket csak szeretnénk. Mostanra azonban olyan quesadillák is elterjedtek, amelyeket például a pizza vagy a s'mores ihletett.
Vágólapra másolva!

A quesadilla nem éppen trükkös étel, ám a közösségi médiában egy olyan új módszer terjed, ami még könnyebbé teszi a folyamatot. A trükk magába foglalja a tortilla negyedekre való felosztását és a különböző összetevők felhasználását. Végül a quesadillát megpiríthatjuk serpenyőben vagy paninikészítőben.

A tortilla negyedelése miatt az összes összetevőbe egyszerre harapunk bele. És bár a quesadilla lényegében a lusta emberek étele, a módszer tényleg zseniálisan működik.

A pizza inspirálta quesadilla pizzaszósszal, mozzarellával, pepperonival, reszelt parmezán sajttal és olasz fűszerekkel készül. Az édes s'mores ihlette quesadilla pedig Nutellával, rászórva Graham-keksszel, mini KitKattel, pillecukorral és Kinder csokoládéval.

A videóban a sonkás, mustáros, paradicsomos, avokádós, sajtos quesadilla elkészítését nézheti végig.