Ezt a desszertet nevetségesen könnyű elkészíteni. Azt javasoljuk, bátran próbálkozzanak vele a kezdő szakácsok is, nem fognak csalódni. Készítsük el már a hétvégén, és ha a család is rábólint, újra megsüthetjük, ám ezúttal a húsvéti ebéd mellé.

Lisztmentes brownie
Hozzávalók:
- 280 g csokoládé
- 55 g vaj
- 150 g cukor
- 3 tojás
- 20 g kakaópor
Elkészítés:
Tegyük a csokit és a vajat egy hőálló edénybe.
Forraljunk fel vizet egy lábasban, majd a gőz felett olvasszuk meg.
Adjuk hozzá a cukrot, keverjük el benne, aztán vegyük le a gőzről.
Egy másik tálban verjük habosra a tojásokat, adjuk hozzá a kakaóport és egy csipet sót.
Jól dolgozzuk össze, utána pedig keverjük a vajas keverékhez.
Öntsük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, és süssük 180 fokon 22-25 percig.