A 11. helyen végzett a magyar csapat a Bocuse d'Oron

BOCUSE, Paul
Lyon, 2021. szeptember 27. Davy Tissot francia séf ételt készít a világ legrangosabb szakácsversenyének, a Bocuse d'Or-nak (Arany Bocuse) a döntőjében Lyonban 2021. szeptember 27-én. A Paul Bocuse mesterszakácsról elnevezett versenyt először 1987-ben rendezték meg. Davy Tissot és csapata megnyerte a világverseny döntőjét. MTI/AP/Laurent Cipriani
Vágólapra másolva!
Franciaország nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or fődíját, amelyet hétfő este hirdettek ki a franciaországi Lyonban. A második helyezett Dánia, a harmadik Norvégia lett, a magyar csapat a 11. helyen végzett.
Vágólapra másolva!

A verseny legjobb commis-jének járó díjat a svájci csapat segítője nyerte, a legjobb elviteles téma különdíját Svédország, a legjobb hústálnak járó elismerést Izland kapta.

Davy Tissot francia séf ételt készít a világ legrangosabb szakácsversenyének, a Bocuse d'Or-nak (Arany Bocuse) a döntőjében Lyonban. A csapata megnyerte a világverseny döntőjét Forrás: MTI/AP/Laurent Cipriani

A vasárnap és hétfőn Lyonban, a SIRHA kiállítás részeként tartott döntőben

21 nemzet csapata készíthette el fogásait,

a magyar csapatot vezető Veres István séf hétfőn versenyzett. A csapat tagja Molnár Bence commis (segéd) és Széll Tamás coach, a csapat elnöke ezúttal is Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke volt.