A Decanter magazin "Wines of the Year 2021" listájára felkerült a Tokaj Nobilis családi birtok 2018-as Barakonyi Hársa. A vakkóstoláson 95 pontot kapott egyetlen magyar fehérborként. Száraz tokaji borral hatalmas sikernek számít ilyen magas pontot elérni.

A Decanter Magazin felkérte a világ legismertebb borszakértőit, hogy ők jelöljenek borokat, melyek lenyűgözték őket. Bárdos Sarolta Hársát Caroline Gilby Master of Wine jelölte. A brit szakember szakterülete a kelet-európai térség, így gyakran látogat el Magyarországra is. Egyébként 2018-ban a brit szakember lett a Borászok Barátja.

Egyetemistaként Bárdos Sarolta már tudatosan kóstolta a borokat, és nagy hatással voltak rá az akkori pincelátogatások és a borászokkal való találkozások. Az egyetem elvégzése után hazatért Tokajba, és rögtön munkát kapott. Négy éven át a Degenfeld főborásza volt, majd újabb négy évet az akkor indult Béres Szőlőbirtokon töltött. Közben már telepítették a saját szőlőiket, s ahogy azok lassan termőre fordultak, saját borászatot indított. Erről a Kossuth Rádióban, az Arcvonások műsorban beszélt a tokaji borásznő.

A Decanter magazin "Wines of the Year 2021" listájára 92 ponttal került fel még az egri St. Andrea 2019-es Superior Bikavére. Az egri pincészet sikeréről legutóbb akkor olvashattunk, amikor féléve a Decanter World Wine Awardson a St. Andrea Nagy-Eged dűlő Grand Superior 2017-es Egri Bikavér bor 97 pontot elérve, Best in show díjat nyert és ezáltal bekerült a világ 50 legjobb bora közé.