Az év legnagyobb borkóstolója - jön a Borjour Magnum

Pillanatkép a 2020 februárjában tartott Borjour Magnumról
Vágólapra másolva!
12. alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb borkóstolóját, a Borjour Magnumot. Új a helyszín: a Budapest Congress Center, ahol immár 3000 borkedvelő vendéget vár a mintegy 220 kiállító borászat, több mint 1000 korlátlanul kóstolható borral. Rajtuk kívül 25 gasztronómiai kiállító, valamint előadások, workshopok és élmény programok várják az érdeklődőket. Az élmények között lesz „hordókóstoló", borékszer-készítés és szarvasgomba-kereső kutya bemutatója is - derül ki a szervezők közleményéből.
Vágólapra másolva!

A 12. Borjour Magnum időpontja: 2022. február 19. 13 órától a szakmai vendégeket, 15 órától 21 óráig a nagyközönséget várják az év első és legnagyobb boros találkozóján.

Pillanatkép a 2020 februárjában tartott Borjour Magnumról Forrás: ©Móricz-Sabján Simon/©Móricz-Sabján Simon

A szakmai látogatók és a VIP-jegyet megvásárlók

beléphetnek a Borgalériára is, ahol önállóan, zavartalanul kóstolhatják meg a kiállítók 200 kiemelt tételét.

A speed tasting kurzusokon pedig mindenki 45 perces „kóstoló tanórákon" ismerkedhet meg 7 tétellel, rövid előadások kíséretében olyan témákban, mint a magyar pétnatok, az Eger Superior és a Villányi Franc.

Forrás: ©Móricz-Sabján Simon/©Móricz-Sabján Simon

A rendezvényen minden vendég szavazhat a kedvenc boraira, így, kizárólag a közönségszavazatok alapján megválasztják a Borjour Bora díj győzteseit különböző kategóriákban, melynek eredményét az eseményt követő héten fognak nyilvánosságra hozni - zárul a közlemény.

Pillanatkép a 2020 februárjában tartott Borjour Magnumról Forrás: ©Móricz-Sabján Simon/©Móricz-Sabján Simon