A Mindmegette új sorozatában olyan konyhai praktikákból szemezget, amelyeket olvasóik küldtek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általuk kipróbált, jól bevált trükknek. A neves gasztronómiai portál cikke ezúttal a gomba hatékony panírozását mutatja be.

Ha nem szeretünk hosszan időzni a gomba panírozásával – amit az ötletgazda tökéletesen megért - ne tányérban, hanem fedeles dobozban panírozzunk! - szól a tanács.
Készítsünk elő 3 dobozt: az egyikbe tegyük a lisztet, a másikba üssük fel a tojást, a harmadikba mehet a prézli!A megpucolt gombákat először a lisztes dobozba helyezzük, összerázzuk kicsit (nem, nem törik szét a gomba!), majd át a tojásos dobozba, megrázzuk, és jöhet a zsemlemorzsa.
Ezzel a módszerrel egyszerre több gombát lehet egyszerre panírozni, és egyenletesen be is fedi a fejeket mindenhol! - hívja fel a figyelmet hazánk kiemelkedő gasztronómiai portálja.
 

A rántott gomba nagyon népszerű fogás, akár fő-, akár előételként is megállja a helyét.Forrás: Mindmegette.hu