Milyen a jó húsleves? Milyen a vasárnapi rántott karaj? Milyen legyen a vasárnapi ebéd? Mindenkinek mást jelentenek ezek a fogalmak. Hogy Bíró Lajos séfnek mit jelent mindez arról is beszélgettünk a Buja disznókban, a Fény utcai piacon.

  

Forrás: ALL RIGHTS RESERVED TO PIXELTASTER/Pixeltaster

Nem volt könnyű dolgunk a podcast utómunkájával, aki ismeri Lajost, tuja mire gondolunk. Aki nem, az meg hallgassa meg. Egyébként nagyon sokat tanulhatunk a mai podcastból, nem csak a rántott húsról vagy a jó húsleves titkáról, hanem emberi hozzáállásról is. Valójában visszahallgatva azadást, azt gondoljuk, hogy a műsor többet elárul magáról Bíró Lajos séfről, mint a vasárnapi ebédről. De, ami az ételeket illeti azok viszont nagyon fontos titkok.

De mégis a legfontosabb a műsor végszava!