Így készíthet tökéletes bonbonokat az ünnepekre

Vágólapra másolva!
Két nap alatt tényleg megtanulható a bonbonkészítés? A Csokoládé Akadémia tulajdonosa szerint igen. A Gasztrodinamika legújabb adásából kiderül, hogy mi az a ruby típusú csokoládé, és miért olyan furcsa a színe. No, annyit elárulhatunk, hogy ez a növény eredeti színe. Igen, ilyen kicsit rózsaszínbe hajló a ruby csoki termése.
Vágólapra másolva!
Forrás: Origo

De most, hogy közelednek az ünnepek azt is megbeszéltük, milyen a jó csoki és miben különbözik a csokoládé és a kakaó bevonó. Hogy mitől drága egy kézműves bonbon? Elmondjuk. De vajon tényleg drága? Hasonlítottak már össze gyári táblás csoki kilós árát a bonbon kilós árával? Még az is lehet, hogy nem is drága még sem? És az tudják, hogy miért Café Gourmand a Café Gourmand? A Gasztrodinamikában erre s kérdésre is megadjuk a választ.