A párizsi és a virsli is része a gyerekkorunknak, hozzátartozik az ízélményekhez. Egyes kutatások szerint nem egészséges nagy mennyiségben fogyasztani nagymértékben feldolgozott élelmiszereket, mint amilyen a párizsi is, de néha igenis belefér, mert finom és mert nosztalgikus. A gyerekek különösen szeretik a párizsit és a virslit is, így a körükben biztos sikert arat majd ez a párizsis szendvicskrém is.
A gyerekek és a felnőttek is rá tudnak unni egy idő után az alap szendvicskrémekre, mint amilyen a vaj, a margarin, a sajtkrém vagy a májas. Ilyenkor jó, ha ismerünk egy-két különlegesebb, hamar összedobható alternatívát, mint amilyen a kolbászkrém, a töpörtyűkrém, a klasszikus körözött, a magas fehérjetartalmú tojáskrém vagy a párizsis szendvicskrém. Az alábbi ínycsiklandó receptnek a fő összetevője a párizsi, de kerül bele tojás és krémsajt is, a fűszerezésről pedig a fehérbors, valamint a snidling gondoskodik. Reggelire, tízóraira, uzsonnára és még vacsorára is szuper választás, kenhetjük kenyérre, kiflire, zsemlére, bármilyen péksüteményhez passzol.
Ha további különleges receptekre is kíváncsi, látogasson el a Mindmegette oldalára!