Laboratórium a konyhában

Forrás: London Dining Reviews
1/14
Mandarinnak álcázott libamáj. Heston Blumenthal brit séf alkotásaForrás: London Dining Reviews
2/14
Caprese saláta paradicsommal és mozzarellával
3/14
Mentagyöngyök
Forrás: Shawn Hempe
4/14
Málnakaviár áfonyaágyonForrás: Shawn Hempe
Forrás: Eduard Zhukov
5/14
Céklasaláta spárgávalForrás: Eduard Zhukov
6/14
Fekete rizotto
7/14
Eperleves
8/14
Gyümölcssaláta
9/14
Céklaleves pirítóssal
10/14
Málnagyöngy szederpárnán
Forrás: Origo
11/14
A desszert, amitől nem hízunk elForrás: Origo
Forrás: Shutterstock
12/14
A folyékony nitrogén mindennapos használatú a molekuláris konyhábanForrás: Shutterstock
Forrás: Origo
13/14
Ne csodálkozzon, ha egy ilyen levest kap egy modern konyhát követő étterembenForrás: Origo
14/14
Molekuláris koktél