12 alapanyag, amit nem grillezünk, pedig érdemes lenne

Forrás: Shutterstock
1/12
Sajtimádók, figyelem! A Halloumi egy olyan sajt, amely nem olvad meg hő hatására. Rácsra vele!Forrás: Shutterstock
Forrás: Shutterstock
2/12
A grillezett gyümölcsök azért olyan isteniek, mert a bennük lévő cukor hőre karamellizálódik. Próbáljuk ki a barackot vagy a szilvát. Önmagában vagy jégkrémmel fogyasztva ínycsiklandó desszertForrás: Shutterstock
Forrás: Shutterstock
3/12
Vágjuk félbe az avokádót, vegyük ki a magját, dörzsöljük át egy kis olívaolajjal és grillezzük 5 percigForrás: Shutterstock
Forrás: Shutterstock
4/12
Igen, a pizzát is meg lehet grillezni!Forrás: Shutterstock
Forrás: Shutterstock
5/12
Kenjük meg a dinnyeszeleteket olívaolajjal és tegyük 5 percre a grillrácsra. Így lesz igazán egyedi az ízeForrás: Shutterstock
Forrás: Shutterstock
6/12
A bacon szerelmesei most örülhetnek, mert van nekik egy jó hírünk: a baconszalonna is finom grillezveForrás: Shutterstock
Forrás: Shutterstock
7/12
Hasonlóan a salátához, amelyet aztán tényleg nem jutna eszünkbe a grillrácsra tenniForrás: Shutterstock
Forrás: Shutterstock
8/12
Locsoljuk meg egy kis olívaolajjal a polentát, majd tálaljuk friss paradicsommal és mozzarellával. Kiváló uzsonnaForrás: Shutterstock
Forrás: Shutterstock
9/12
Grillezett quesadillas? Naná!Forrás: Shutterstock
Forrás: Shutterstock
10/12
Mielőtt az articsókát grilleznénk, érdemes megfőzni. Azután mehet rá egy kis olaj és tehetjük is a rácsraForrás: Shutterstock
Forrás: Shutterstock
11/12
A kagyló körülbelül 6-8 perc alatt sül készre a grillenForrás: Shutterstock
Forrás: Shutterstock
12/12
Ugyan kinek jutna eszébe grillezni a piskótát? Annak, aki egy finom desszertre vágyik. Tálaljuk fagylalttal vagy tejszínhabbal és friss gyümölcsökkelForrás: Shutterstock