A legjobb bor- és ételpárosítások

Forrás: Taste of home
1/15
Az almás morzsasüti önmagában is finom, hát még akkor, ha édes rieslinggel tálaljuk!Forrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
2/15
Barbecue borda és malbec vörösborForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
3/15
Lazac és pinot noirForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
4/15
Ugyan mivel eshetne jobban egy garnélarákos tészta, mint egy pohár finom chardonnay-val?Forrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
5/15
Paradicsomos, húsgombócos spagetti chianti-valForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
6/15
A steak csakis egy pohár cabernet sauvignon-nal lehet teljesForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
7/15
Vaníliatorta és a muskotályos aromájú Moscato d’AstiForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
8/15
Sajtszuflé száraz rozéval. A rozé bármilyen sajtos étel mellé megállja a helyétForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
9/15
Csirkés pite száraz pezsgőborralForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
10/15
A halas taco egy pohár pinot grigióval alkot tökéletes párostForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
11/15
Kecskesajtos előételhez sauvignon blancForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
12/15
Bárány bordeaux-valForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
13/15
Tejcsokoládé egy pohár ruby porttal. A bor-sajtpárosításnál már csak egy jobb van: a bor-csokoládépárosítás. Ha csokoládés desszertet készítünk, akkor se feledkezzünk meg a rubyrólForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
14/15
Hm, gombás pizza! Még finomabb egy kis pinot noir-ralForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
15/15
Sült kacsa és egy pohár merlot. A vendégek garantáltan le lesznek nyűgözve ettől a párosítástólForrás: Taste of home