Salátaötletek őszre

Forrás: Times of india
1/8
Az ősz kiváló alkalom arra, hogy almasalátát készítsünk. Tálaljuk spenótágyon goudával, dióval, áfonyával és brie sajttalForrás: Times of india
Forrás: Táfelspicc
2/8
A vörös káposztát tálaljuk uborkával, korianderrel, mentával, földimogyoróval, csicseriborsóval és friss limelévelForrás: Táfelspicc
Forrás: Origo
3/8
A cékla az ősz egyik kedvenc alapanyaga, ugyanis C-, A-vitamint, valamint folátot is tartalmaz. A cékla leveleit és magát a céklát megpiríthatjuk fűszernövényekkel és fűszerekkel, majd tálalhatjuk rántottmandula-ágyon mandarinszeletekkel, fetával, fenyőmaggal és balzsamecettelForrás: Origo
Forrás: Shutterstock
4/8
A kelkáposztát is összesüthetjük fűszernövényekkel, hogy azután almaszeletekkel és aszalt áfonyával tálaljukForrás: Shutterstock
Forrás: Shutterstock
5/8
Az édesburgonya salátákban való felhasználásának a legjobb módja, ha megpirítjuk olívaolajon és rászórjuk a salátára. Sült édesburgonya zöld leveles zöldségekkel és avokádóvalForrás: Shutterstock
Forrás: Shutterstock
6/8
Az alacsony kalóriatartalmú és magas tápanyagtartalmú karfiol nagyon finom almaszeletekkel, sült tökkel és édesburgonyával tálalvaForrás: Shutterstock
Forrás: Rachael Raymag
7/8
A sárgarépa is tökéletes alapja lehet egy salátának korianderrel, petrezselyemmel és csicseriborsóval vagy almával tálalvaForrás: Rachael Raymag
Forrás:Táfelspicc
8/8
A kelbimbó kiválóan illik a csirkéhez, a quionához és az almáhozForrás:Táfelspicc