A Bocuse d'Or magyar döntője képekben

Forrás: MTI/Balogh Zoltán
1/17
A Bocuse d'Or szakácsverseny magyarországi döntőjét a Sirha Budapest 2020 Nemzetközi Élelmiszeripari és a HoReCa szakkiállításon tartották a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, 2020. február 5-én, szerdánForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
2/17
A győztes képviseli majd Magyarországot a világ legjelentősebb szakácsversenyének májusi európai döntőjén TallinnbanForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
3/17
Huszár Tibor, a Fenyves Szálloda és Konferenciaközpont séfje a Bocuse d'Or szakácsverseny magyarországi döntőjébenForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
4/17
Havan Roland commisForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
5/17
Veres István, a Babel séfje a háttérbenForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
6/17
A zsűri egyik tagjaForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
7/17
Kelemen Roland, a Hunguest Hotel Aqua-Sol séfjeForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
8/17
Haraszti Zsolt, a Societé séfje és Kocsis Patrik commisForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
9/17
Ekkora tömeg gyűlt össze a HungexpónForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
10/17
Kelemen Roland, a Hunguest Hotel Aqua-Sol séfjének halélteleForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
11/17
Felszolgálók az első halételt teszik a zsűri eléForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
12/17
Sárközi Ákos séf kóstolForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
13/17
A harmadik helyezett Haraszti Zsolt séf és Kocsis Patrik commis, a Société Budapest bisztró munkatársaiForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
14/17
A második helyezett Kelemen Roland séf és Fenyő Nándor commis, a Hunguest Hotel Aqua-Sol munkatársaiForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
15/17
Az első helyezett Veres István séf (elöl, bal oldalt) és Molnár Bence commis (jobb oldalt), a Bábel Budapest étterem munkatársai Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke (bal szélen) és Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese (jobb szélen) társaságában a Bocuse D'Or magyar döntőjének eredményhirdetésénForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
16/17
Az első helyezett Veres István séf és Molnár Bence commis, a Bábel Budapest étterem munkatársaiForrás: MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
17/17
Az első helyezett Veres István séf (bal 3) és Molnár Bence commis (jobb 3), a Bábel Budapest étterem munkatársai, a második helyezett Kelemen Roland (bal 2) séf és Fenyő Nándor (bal 1) commis, a Hunguest Hotel Aqua-Sol munkatársai, valamint a harmadik helyezett Haraszti Zsolt séf (jobb 2) és Kocsis Patrik commis (jobb 1), a Société Budapest bisztró munkatársaiForrás: MTI/Balogh Zoltán