10 furcsa alapanyag, amiből isteni sütemény lesz

Forrás: Dreamstime
1/10
A tej- és gluténmentes receptekben használhatjuk az édesburgonyát a tejtermékek, a tojás vagy a gabonafélék helyettForrás: Dreamstime
Forrás: Dreamstime
2/10
A csicseriborsó kiváló alapanyaga a glutén- és tejmentes, valamint a vegán desszerteknekForrás: Dreamstime
Forrás: Dreamstime
3/10
A ricotta maximum egy olasz étel készítésénél jöhet nálunk szóba, pedig a sütemények tésztájába keverve sokkal lágyabb és finomabb lesz a végeredményForrás: Dreamstime
Forrás: Dreamstime
4/10
Tealeveleket is keverhetünk süteményünk tésztájába vagy a krémbe. Extra ízt és aromát adhat nekiForrás: Dreamstime
Forrás: Dreamstime
5/10
A rozmaring jól illik a csirkeételekhez, ugyanakkor a kekszekhez isForrás: Dreamstime
Forrás: Dreamstime
6/10
Tejfehérje-intoleranciában szenved? Netán csak egészségesebbé tenné süteményeit? Cserélje le a vajat avokádóra! Hihetetlen, milyen finom tőle a süteményForrás: Dreamstime
Forrás: Dreamstime
7/10
A kávét is felhasználhatjuk sütéshezForrás: Dreamstime
Forrás: Dreamstime
8/10
Cukkiniból nemcsak kenyeret süthetünk, hanem palacsintát és egyéb süteményeket is. Adjuk a tésztájához, próbáljuk ki!Forrás: Dreamstime
Forrás: Dreamstime
9/10
Nemcsak cukor és fahéj kerülhet egy sütibe, hanem például Cayenne-bors is. Csak egy csipet kell az extra íz elérése érdekébenForrás: Dreamstime
Forrás: Shutterstock
10/10
A rózsaszirom szárítva és kandírozva egyaránt kiváló süteményalapanyag. Készíthetünk rózsaszirupot vagy rózsavizet, azzal is feldobhatjuk a desszertetForrás: Shutterstock