A burgonyacsipsz már rég kiment a divatból! Az új kedvencünk a kivicsipsz! Csak fel kell karikázni, kisütni és már kész isForrás: Shutterstock
2/10
Almacsipsz: szeleteljük fel az almát, szórjuk meg fahéjjal vagy vaníliával és szárítsuk kiForrás: Shutterstock
3/10
Káposztacsipsz: elsőre talán furcsán hangzik, de a káposztacsipsz és a sajt párosa igazán egyedi rágcsálnivalót eredményez. Minden káposztalevél tetejére tegyünk egy szelet sajtot, és mehet is az aszalógépbeForrás: Shutterstock
4/10
Házi banáncsipsz: szeleteljük fel a banánt, majd tegyük az aszalógépbe vagy a sütőbe alacsony hőfokra. Hintsük meg egy kis fahéjjalForrás: Shutterstock
5/10
Cukkinicsipsz: szórjuk meg sóval és cukorral, majd szárítsuk kiForrás: Shutterstock
6/10
Mangócsipsz: a mangó egy egészséges és tápláló gyümölcs, a belőle készült csipsz nemcsak finom, hanem egészséges isForrás: Shutterstock
7/10
Paradicsomcsipsz: szárítás után fogyaszthatjuk önmagában egy kis bazsalikommal, de a salátákhoz is hozzákeverhetjükForrás: Shutterstock
8/10
Édesburgonyacsipsz: mindössze egy kis sóval kell megszórnunk, miután felszeleteltük, és mehet is az aszalógépbe vagy a sütőbeForrás: Shutterstock
9/10
Körtecsipsz: ez egy nagyon finom és tápláló snack, amelyet az egész család imádni fog. Szórjuk meg egy kis vaníliával aszalás előttForrás: Shutterstock
10/10
Ropogós narancscsipsz: szeleteljük fel a narancsot, a mandarint vagy a grapefruitot, és szárítsuk kiForrás: Shutterstock