Nyomtasson magának palacsintát!

pancakebot palacsinta
Kreatív reggeli a palacsintanyomtatóval
Vágólapra másolva!
Gondolt már arra egy-egy amorfra sikeredett palacsinta felett, hogy, jé, ez úgy néz ki, mint Spanyolország, vagy olyan visszataszító, mint a gyűlölt gimnáziumi kémiatanárnő profilból?
Vágólapra másolva!

A PancakeBot még ennél is többet enged meg: mi magunk rajzolhatjuk meg előre a formát, amit a tányéron szeretnénk viszontlátni. A mechanizmus aránylag egyszerű, hiszen a nyomtatókhoz hasonlóan egy sütőlap felett mozgatják magát az írófejet, ami igazából egy híg tésztával megtöltött tartály.

Kreatív reggeli a palacsintanyomtatóval Forrás: Kickstarter

A géphez tartozó szoftver segítségével számítógépen megrajzolhatjuk a mintát, amit utána a kicsurranó tészta létrehoz. Mivel először kontúrokkal dolgozik, melyek kicsivel tovább sülnek, még színkülönbségek is kialakíthatók – nem állítjuk, hogy élni sem lehet nélküle, de kétségkívül kreatív.

Otthoni felhasználáshoz talán kicsit drága, hiszen a Kickstarter kampány során 299 dolláros, vagyis közel 90 ezer forintos árat határoztak meg, azonban kisebb vendéglátóhelységek látványkonyhájába jó lehet, igaz, ott a sebessége támaszthat kétségeket.