Inna valami erőset? Ez a legdurvább!

Vágólapra másolva!
Az utóbbi években egyre nagyobb divat az ultracsípős paprika és az abból készült szószok, fűszerek. Azonban ezt a vodkát már fegyverként lehetne használni – öl, butít, ha gyomorba dönt. 
Vágólapra másolva!

Ugyan mi magyarok is jól állunk a pikánssággal, hiszen a világbajnokságon aranyéremmel jutalmazott termékek készülnek idehaza, de ehhez foghatót azonban hazánkban senki nem készít – talán jobb is?

Igazán durva vodka Forrás: Origo

A Naga Chilli vodka első változatát még 2012-ben mutatták be – a csípősség mérésére szolgáló Scoville-skálán százezres értéket tudott. Ezt előbb 250 ezerre, most pedig félmillióra tornázták fel,

ami már az önvédelmi paprikaszprék ligája.

Erejét a Naga Jolokia adja, ami a cserjés paprika és a kínai paprika egyik hibridje. 2007-ben bekerült a Guinness rekordok könyvébe is, mint a világ legcsípősebb paprikája (1 001 304 Scoville-egységgel) – ezt a címet 2011-ig tudta megtartani.

Ez a Naga Jolokia Forrás: Wikipedia

Ha kíváncsiak, mit okoz egy feles, nézzék meg a videót; nekünk ennyi elég volt ahhoz, hogy még véletlenül se akarjuk megkóstolni.