Mád: Jó reggelt! Jó napot! Jó éjszakát!

tokaj kereskedőház bor pince must szőlő
Hárslevelű a szentvér dűlőben
Vágólapra másolva!
Már reggeltől érdemes a Tokaji borvidék emblematikus településére ellátogatni, június 18-án! Ekkor rendezik Mádon a Jó reggelt! Jó napot! Jó éjszakát Mád! eseménysorozatot.
Vágólapra másolva!

Első alkalommal 2014-ben találkozhattunk az egyetlen júniusi estére koncentráló Jó éjszakát Mád rendezvénnyel. Célja a minőségi szórakoztatás, volt - a program az elmúlt években olyan sikeresnek bizonyult, hogy

idén már egész napra kibővülő eseménysorral várják a Mádra érkezőket.

Nem csak a borkedvelők, de a családok is találnak maguknak megfelelő programot, számtalan gyerekrendezvény várja ugyanis a legfiatalabbakat is.

A kiváló borok mellett a gasztro különlegességek kedvelőinek is kedveznek a szervezők, a mádi sajtkülönlegességek megkóstolásán túl, a Tokaji Borvidék egyetlen fine dinning étterme és helyi alapanyagokból készült ételek is várják az éhes látogatókat.

A Tokaji borvidék csodái Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

Koncertek is!

A nyitott pincék pedig kihagyhatatlan alkalmat biztosítanak arra, hogy első kézből kóstolhassuk meg a kiváló tokaji borokat, és a borászokkal is koccinthatunk. A kultúrára vágyók se maradjanak otthon, mert este olyan előadókkal és zenekarokkal találkozhatunk: Rost Andrea, Udvaros Dorottya, Ferenczy György és a Rackajam, a Nyughatatlan zenekar, a Kelemen Kabátban, a Lóci játszik, a Kaláka, a Skullcrush vagy a Sunset Soul, azaz Kasai Jnofinn, Andrew J és Jász Andris is ott lesznek.

A jegyek már kaphatók elővételben és a helyszínen is. Minden jegy és kóstolópohár együttes megvásárlása mellé 1 deci Árpád 70 bor jár a Furmint Alkotóházban.