Sör és fagylalt, két jó barát

sör, fagylalt, ben&jerry
Csinosak is így együtt
Vágólapra másolva!
A forradalmi ízeiről híres Ben&Jerry termékfejlesztőinek ismét remek ötlete támadt: a csokoládét és a sört párosítják egy új fagylaltban. Sajnos csak ősszel és főleg Amerikában.
Vágólapra másolva!

Az évek óta az Unilever tulajdonában lévő Ben&Jerry a multis háttér mellett sem veszít eredetiségéből. Nemrégiben az amerikai elnökválasztási kampányba beszéltek bele egy fagyijukon keresztül, most pedig a szívünknek kedves két finomságot, a sört és a csokoládét hozzák össze egy új ízben.

Nem először házasodik egyébként a sör és a fagyi a Ben&Jerry konyhájában, korábban már kikevertek egy remekül hangzó, sós karamellás ízt, akkor is a New Belgium nevű sörmárkával közösen.

Csinosak is így együtt Forrás: Ben&Jerry

Az idei verziót ősszel fogják bemutatni és

ezúttal a csokidarabos süti adta az ihletet.

A hivatalos nevén Chocolate Chip Cookie Dough elnevezésű fagyi feltételezhetően nem csak csodálatosan finom lesz, de a fogyasztásával még a lelkiismeretünknek jót teszünk.

A Ben&Jerry ugyanis a sörösök mellett egy civil szervezettel is együttműködik ebben az esetben.

A Protect Our Winters (védd meg a telet) alapítója egy profi snow boardozó, Jeremy Jones, a céljuk felhívni a figyelmet a klímaváltozás következményeire.

Ha kipróbáltuk, megírjuk! Forrás: Ben&Jerry

Az élvezet tehát tökéletesen igazolható, sőt, támogatandó. Sajnos, mivel a sörös-csokis íz valószínűleg a márka limited edition termékei közé fog tartozni, ezért

Magyarországon kis eséllyel futhatunk majd bele

abban a néhány üzletben, ahol lehet Ben&Jerryt kapni. De például ha Londonban járunk, érdemes lesz kipróbálni.