Disznó, kolbász és pálinka: ilyen egy jó fesztivál

Csabai Kolbászfesztivál, 2015.
Csabai Kolbászfesztivál negyedik napja 2015 október 25-én Békéscsabán
Vágólapra másolva!
Ma délután véget ért a legendás, 19. Csabai Kolbászfesztivál, ahol a hétvégén megdőlt a látogatói rekord. A csabai kolbászt 2013-ban nyilvánították hungarikummá - ha valami, ez tényleg közel áll a magyar nép ízléséhez. Képriportunk a mai zárónap hangulatát mutatja meg: utazzanak velünk Békésbe!
Vágólapra másolva!
Lefogják a disznót a Csabai Kolbászfesztivál negyedik napján, 2015. október 25-én Békéscsabán Fotó: Szabó Gábor - Origo
Fontos, hogy alaposan körbepörzsöljék Fotó: Szabó Gábor - Origo
Nem fekete, csak kormos Fotó: Szabó Gábor - Origo
Levakarják a pörzsöt a böllérek Fotó: Szabó Gábor - Origo
Nincs fejetlenség, csak precíz munka Fotó: Szabó Gábor - Origo
Hurka, kolbász, hagyományos finomságok Fotó: Szabó Gábor - Origo
Csabai Kolbászfesztivál, a húsimádók hazai ünnepe

Fotó: Szabó Gábor - Origo
Vegáknak nem való a buli Fotó: Szabó Gábor - Origo
Sokan ebédelni mentek a fesztiválra Fotó: Szabó Gábor - Origo
Kolbászt az EU hivatalnokainak? Fotó: Szabó Gábor - Origo
Ideje egy szakértői kormánynak! Fotó: Szabó Gábor - Origo
A vastagkolbász is igazi csemege Fotó: Szabó Gábor - Origo
Egy malac, ami nem húsból van Fotó: Szabó Gábor - Origo
Hány méternyi finomság, kettő? Fotó: Szabó Gábor - Origo
Fő a diéta. Vagyis valahol máshol, de nem Békéscsabán! Fotó: Szabó Gábor - Origo
Enni- és innivaló is bőven akadt Fotó: Szabó Gábor - Origo
Alacsonyan szálltak a fatálak Fotó: Szabó Gábor - Origo
Pont kézbe illik. A szájba is fog! Fotó: Szabó Gábor - Origo
Apa, ezt szagold meg! Az illat sokat elmond a húsáruról Fotó: Szabó Gábor - Origo
Mi ez, ha nem a Kánaán? Fotó: Szabó Gábor - Origo
A párlat is hozzátartozik az élményhez Fotó: Szabó Gábor - Origo
Már készítik az útravalót Fotó: Szabó Gábor - Origo