Megjelent a magyar nyelvű Office XP

Jean-Philippe Courtois, a Microsoft európai, közép-keleti és afrikai térségének elnöke a Microsoft Magyarország nagyszabású rendezvényén, majd az ezt követő sajtótájékoztatón jelentette be az Office XP, a Microsoft legújabb irodai alkalmazáscsomagjának magyar verzióját.

A Microsoft Magyarország délelőtti rendezvényén rendhagyó show keretében ismertette meg ügyfeleivel, partnereivel és a sajtó képviselőivel az Office XP újdonságait. A közönség először a bemutatóra írt "Rendszergazda kerestetik” című színdarabot tekinthette meg, a rendezvény második részében pedig Kőnig Tibor és Bátorfi Zsolt, a Microsoft Magyarország rendszermérnökei bemutatták a termék új és továbbfejlesztett szolgáltatásait. A Microsoft Magyarország azon négy - közepes és nagyvállalati - ügyfele is bemutatkozott, amelyek már elkötelezték magukat az Office XP mellett.

A rendezvényt követő sajtótájékoztató keretében Jean-Philippe Courtois átadta a Microsoft és az IAESTE Hungary - MME által közösen szervezett "Big JUMP” internetes diákverseny kilenc győztesének díját, egy-egy magyar nyelvű Microsoft Office XP szoftvert. Az internetes versenyen több mint 30 ezer felsőoktatásban tanuló diák vett részt.

Az Office XP már elérhető a Microsoft Magyarország valamennyi viszonteladójánál. A dobozos termék Standard és Professional verziókban kapható, mennyiségi licenckonstrukciókban (Open, Select) Standard, Professional és Professional+Frontpage verziók közül választhatnak a felhasználók, OEM konstrukcióban pedig Small Business és Professional+Publisher verzióban kapható a termék.

Windows XP: terv szerinti nyitány