Az ICQ ismét elérhető a Morze hálózatából

Mivel az ICQ hálózata nemrég kommunikációs protokollt váltott, az ICQ-s ismerősök egy időre elérhetetlenné váltak a Morzét használók számára. Portálunk ezért egy szoftverkiegészítést tett közzé, amelynek telepítése révén ismét létrejön a kapcsolat a két hálózat között.

Az ICQ kapcsolat újbóli felépítéséhez a Morzét használóknak nem kell mást tenni, mint ellátogatni a Morze plug-in oldalára. Innen lehet letölteni azt a 185 kilobájt méretű programot, amelynek telepítése után újra el lehet érni az ICQ-s ismerősöket.

Aki még csak most tölti le magának a Morzét, az a letöltőoldalon már egy olyan új változatot talál, amelyben eleve benne van az új ICQ protokoll. Vagyis aki a teljes Morzét telepíti, annak nem kell még külön az ICQ plug-int is letöltenie.

Az [origo] népszerű kommunikációs programja, a Morze kompatibilis az ismert nagy üzenetküldő hálózatokkal. Ez azt jelenti, hogy az ICQ-t, Yahoo! Messengert, MSN Messengert vagy más IM-et használók zökkenőmentesen áttérhetnek a magyar nyelvű Morzére, átvezethetik barátaik listáját az addig használt üzenetküldőkből, és egyetlen listán, egyszerre használhatnak két vagy több hálózatot.

Ajánlat:

Morze