Megújult honlappal várja az érdeklődőket a Hadkötelezettséget Ellenzők Ligája, melyen aktuális hírek és háttérinformáció is található.

A közlemény szerint a www.hel.hu címen elérhető oldal folyamatosan tájékoztat a szervezet február 16-i budapesti biztonságpolitikai fórumáról, amelynek célja, hogy választási kampányhoz kapcsolódva világossá tegye a választópolgárok előtt, mely pártok akarják megszüntetni a sorozást és melyek nem.

A weboldalon megtalálható az "Akikre az ember kicsit másképp tekint" című lista és a "képviselők honvédelmi nyilatkozata" is, mindezeken kívül foglalkozik a nemzetőrséggel, hasznos információkat nyújt a sorköteleseknek és a polgári szolgálatot kérőknek.  Az oldalon adatok és hírek is találhatók a különböző országok hadseregeinek típusáról. A honlaphoz kapcsolódó angol nyelvű oldalak a nemzetközi hadkötelezettség-ellenes mozgalomról, kezdeményezésekről adnak áttekintést.

A Hadközelezettséget ellenzők Ligája által kiadott közlemény szerint a szervezet kizárólagos célja a  hadkötelezettség, a sorkatonai szolgálat, a kényszersorozás mielőbbi felszámolása.