Univerzum.hu: itt a Vivendi portálja

Megjelent a weben a Vivendi új portálja. Az Univerzum főképp a személyre szabható szolgáltatásokra koncentrál, hírek terén más népszerű webes kiadványok tartalmát kínálja.

A címoldal középső mezőjében hasznos szolgáltatásokat, bal szélső oszlopában más portálok híreit, a jobb oldalán pedig külső hivatkozásokat, ajánlott weboldalakat találhatunk. A középső hasáb szolgáltatásai között megtalálhatjuk a keresést, a szótárat, programajánlót, valutaváltót, online rádiókat, és sok minden mást.

A portál négy fő szekcióra oszlik: közélet, gazdaság, sport és szórakozás. A négy terület koncepciója, felépítése megegyezik a címoldal szerkezetével, csak az egyes dobozok tartalma változik a választott területnek megfelelően.

Kiemelt szolgáltatások a webmail, a játékok, a zenehallgatás és a fórumon alapuló közösségi oldalak. A szövegszerkesztővel, fax és SMS-küldési lehetőséggel, illetve multimédiás alkalmazásokkal felvértezett webalapú levelezőrendszert, és egyes játékokat kizárólag Vivendi előfizetők használhatják.

Regisztráció után bárki testre szabhatja magának a portált, megváltoztathatja az egyes hasábok tartalmát. Lehetőség van saját linkek felvitelére, illetve kedvenc közösségeket és játékokat is választhatunk magunknak. Sőt, ötféle design, megjelenítési forma is rendelkezésre áll.

Ajánlat:
Univerzum.hu