Multimédiás üzenetküldés a Westeltől

Április 18-tól erre alkalmas készülékeikkel a hazai mobilszolgáltató ügyfelei is igénybe vehetik az SMS utódjának tekintett MMS-szolgáltatást.

A világszerte népszerű SMS szolgáltatás utódjának tekinthető Westel Mobil Multimédia, azaz az MMS-szolgáltatás az írott szöveg mellett színes képek, digitális fényképek és hangok küldésének lehetőségét is biztosítja és MMS-ben továbbíthatók a készülékhez csatlakoztatható kamerával készített fényképek is. Az üzenetek másik mobilra vagy e-mail címre küldhetők, sőt a www.777sms.hu oldal egyedülálló MMS-szerkesztőjének segítségével MMS-készülékkel még nem rendelkezők is küldhetnek multimédiás telefonokra üzenetet.

Domino-kártyával is

Az új szolgáltatás segítségével Magyarország vezető mobilszolgáltatójának több mint 2 millió 750 ezer ügyfele arra alkalmas mobiltelefonnal MMS-üzeneteket. Világújdonság az is, hogy a Westel az MMS szolgáltatást már az indulás napján Dominós ügyfelei számára is elérhetővé tette. A szolgáltatásnak nincs külön belépési díja és a meglévő SIM-kártyákkal vehető igénybe. A havidíj mentes, csak regisztrációt igénylő szolgáltatás díjazása a jól ismert SMS-hez hasonlóan az eseményen, az üzenet elküldésén alapul. A Westel díjszabása kezdetben háromféle MMS-t különböztet meg, ezek közül kettő (kis, közepes) küldhető a most forgalmazott készülékkel. A kis MMS nettó 76 forintba, a közepes 160 forintba, míg a legnagyobb nettó 320 forintba kerül.

MMS-mobil Magyarországon is

Az MMS- szolgáltatást és a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges készülékeket - induláskor a Sony Ericsson T68i, az egyetlen kereskedelmi forgalomban elérhető MMS-képes telefon szerepel a kínálatban - a Westel saját országos értékesítési hálózatában és a budapesti Vörösmarty téri Enternet bemutatótermében értékesíti. A bevezető akcióban a készülékek kis méretű Sony Ericsson digitális kamerával együtt kerülnek forgalomba.

A tavaly év vége óta forgalmazott Ericsson T68m készülékek a  májusi szoftverfrissítést követően szintén képessé válnak az MMS-szolgáltatásra.

Korábban:

Westel: MMS két hónapon belül

Multimédiás telefonok a Sony Ericssontól