Bankkártyás feltöltés a Vodafone-nál is

Április 25-től a Vodafone valamennyi VitaMAX kártyás (előre fizető) ügyfele ATM bankautomatáknál is feltöltheti egyenlegét.

A kijelölt Euronet Bankomatoknál a Mobil szolgáltatások/Vodafone menüpontot választva adható meg a feltölteni kívánt telefonszám és a választott feltöltési érték. A tranzakció során a bankkártyához tartozó bankszámláról automatikusan levonásra kerül, a VitaMAX számla egyenlegén pedig megjelenik a feltöltés összege.  A Vodafone SMS-ben is értesíti ügyfelét a feltöltés összegéről és az új egyenlegről.

A feltöltési tranzakcióért a mobilszolgáltató nem számít fel plusz költséget, a bankok pedig ebben az esetben a vásárlási tranzakciókra vonatkozó díjszabást alkalmazzák. Ez a jelenleg Magyarországon kibocsátott bankkártyák túlnyomó többségénél szintén díjmentes, azonban a pontos feltételeket a bankkártyát kibocsátó pénzintézet hirdetményei tartalmazzák.

A szolgáltatás az Euronet Vodafone matricákkal megjelölt mintegy 150 fővárosi és 190 vidéki bankjegykiadó automatájánál (Bankomat) vehető igénybe.