QuickView Plus 7 - A megjelenítő

A Jasc szoftvere közel 250 féle fájformátumot képes megjeleníteni. Az alkalmazás erőssége a Microsoft Office állományok megjelenítése.

A QuickView Plus 7 azoknak készült, akik sokféle dokumentummal, adatformátummal találkoznak a munkájuk során. Szerkesztésre ugyan nem használható, de sokrétűsége nem is ebben áll, hanem az adatok megjelenítésében. Legyen szó Microsoft Office, Star Office, Lotus 1-2-3, HTML, Corel Presentations, Corel Draw (CDR), Encapsulated PostScript (EPS - TIFF header) vagy Paint Shop Pro (PSP) fájlokról, a QuickView Plus 7 gyorsan és pontosan megjeleníti azokat.

Nem kell hozzá Office

A szoftver kezelése pillanatok alatt elsajátítható, felépítése hasonlít a Windows Intézőhöz: főablak az adatok megjelenítéséhez, mappák a fájlok megkeresésére, az alatta elhelyezkedő ablakban pedig a mappák tartalmát látjuk. Tömörített (zip, lzh, uue, tar, stb.) adatokra kattintva, azokat megnyitja egy negyedik ablakban, ahol közvetlenül, kicsomagolás nélkül megtekinthetjük az állományban található dokumentumot.

A QuickView Plus 7 elsősorban különféle Office dokumentumok (szöveg, adatbázis, táblázat, bemutató) megtekintésében jeleskedik. A legbonyolultabb grafikonokat, Word- és adatbázis állományokat tökéletesen jeleníti meg anélkül, hogy a hozzátartozó szoftver fel lenne telepítve a gépünkre. Ugyanakkor használhatjuk grafikai adatok megjelenítésére is, a számtalan formátum kezelése mellett külön említésre méltó a Corel Draw (CDR) és Paint Shop Pro (PSP) képek megmutatása. Egy dologra sajnos nem készítették fel a szoftvrt: zene, hang és videó lejátszására nem alkalmas a QuickView Plus 7. Ennek ellenére remekül használható és sokoldalú szoftver, amit elsősorban Office dokumentumok kezeléséhez ajánljuk.

A QuickView Plus 7 újdonságai:
Microsoft Office XP, Corel Office 2002, Visio 5, 6, 2000 és 2002, Lotus-SmartSuite, Star Office 5.2 adatok kezelése. Böngészőkbe és a levelező kliensekbe való integrálás, plug-in bővítés.

Letöltés:

[origo] Szoftverbázis - QuickView Plus 7

Ajánlat:

Jasc Software